Det siger andre....

 

Når man som jeg lever af, at tilbyde rådgivning til andre, er det altafgørende at du som virksomhedejer kan have tillid til, at jeg 
også kan levere varen.

 

Varen er jo netop min person, og det jeg står for.

 

Jeg har derfor bedt nogle af de mennesker, jeg har samarbejdet med gennem tiden, om at komme med deres vurdering.

 

 

 

Jens Peter Hølsberg Jensen

 

“Siden 1998 har jeg i forskellige stillinger hos Totalkredit, haft et rigtig godt og seriøst samarbejde med Flemming Simested. Flemming er ærlig, detaljeorienteret, sætter sig mål og er resultatorienteret, men vigtigst af alt, udstråler han empati. Dette kommer til udtryk overfor både medarbejdere og samarbejdspartnere, som gør at man får lyst og energi til sammen at finde gode løsninger.”

Jens Peter Hølsberg Jensen
Centerchef Totalkredit

 

Jens Pilgaard

 

"Jeg har i mange år haft et godt og konstruktivt samarbejde med Flemming Simested. Jeg har som tilknyttet konsulent, i samarbejde med Flemming Simested, udviklet kundehåndteringskoncepter og gennemført undervisningsforløb for et større antal medarbejdere. Jeg kender Flemming Simested som en person, der i sin projekthåndtering arbejder målrettet mod slutmålet og samtidig har øje for deltaljerne. Der er ingen tvivl om, at Flemming brænder for salg og kundehåndtering, hvilket også kommer til udtryk, når et koncept skal implementeres overfor medarbejderne".

Jens Pilgaard, direktør
Pilgaard Management A/S

 

Kristina Mulvad

 

“Mens jeg arbejdede med Flemming i Frøs Herreds Sparekasse blev jeg imponeret over hans professionelle evner. Han har et bredt spektrum af kompetencer som blandt andet omfatter kommunikation og projektledelse. Han følger sit projekt tæt fra start til slut, og når man arbejder med Flemming, kan man altid forvente, at han ser problem-stillingerne fra flere synsvinkler og forstår alle niveauer i en organisation. Flemming har højt udviklede menneskelige egenskaber og optræder altid afbalanceret. Han er dedikeret, professionel og strategisk tænkende”

Kristina Mulvad
Markedskoordinator, Frøs Herreds Sparekasse

 

Palle Prehn

 

Jeg har i mange år haft et godt samarbejde med Flemming Simested med projekter indenfor markedsføring.
Her har jeg oplevet Flemmings viden og store erfaring på området - og realistiske tilgang til opgaverne.
Han er den perfekte modspiller, når ideer og oplæg skal vurderes og korrigeres - det sker i et teamwork, hvor han er seriøs og kontant i sine udmeldinger for at opnå det optimale resultat.
Flemming er som menneske ærlig og loyal. Han er behagelig og seriøs - og har også evnen tilat bidrage med en stænk af humor.

 

Palle Prehn, direktør
Prehn Grafisk Kommunikation

 

 

SiConsult v/Flemming Simested • Kirsebærvej 37 • 6600 Vejen • CVR 34105782 •
tlf 40 28 16 07post@SiConsult.dkwww.SiConsult.dk

SiConsult - Du får hvad du gi'r